Gezond toetje chocolademousse
7 december 2015
Show all
Alles is energie

Alles is energie. Jijzelf bent energie. Emoties zijn energie. Alles wat je aan kan raken is energie. Een tennisbal, een auto, dus ook voeding is energie.

Plant vibratie frequentieAlles heeft een andere trillingsfrequentie. Net als radiozenders. Om een voorbeeld te geven: liefde en geluk hebben een hoge trillingsfrequentie en boosheid of jaloezie hebben een lage trillingsfrequentie. Hoe hoger de trillingsfrequentie hoe beter kun je dus zeggen. Liefde voelt een stuk fijner dan boosheid toch?!

Met voeding werkt het ook zo. Een rijpe vrucht die in het zonlicht heeft kunnen groeien zit vol met levensenergie en heeft dus een hoog trillingsniveau. Als we nu kijken naar een dier die in een kleine ruimte onder slechte omstandigheden heeft geleefd zonder lichaamsbeweging en zonlicht, gevoed door o.a. antibiotica en hormonen. En dat dan ook nog eens vervoerd wordt waardoor het z’n laatste uren in angst en stress leeft voor het wordt geslacht. Heeft duidelijk een laag trillingsniveau.

Je wilt je eigen trillingsniveau dus hoog houden. Want dan voel je je het best. Je gemoedstoestand, je emoties, je energie, top!

Groene smoothie spinazieOm dit te doen kun je dus het beste in verhouding meer verse (rauwe) groente, vers fruit en rauwe noten eten. En minder vlees. En als je tóch graag vlees wilt eten, dan snap je dat een dier dat lekker in de wei gestaan heeft, beter voor je is door zijn betere leven en dus trillingsniveau.

What to do: Voeg bijvoorbeeld regelmatig een lekkere smoothie toe aan je dagmenu; een paar handen spinazie, een banaan, ongezoete amandelmelk, water en evt. wat stevia. Zo simpel kan je het al maken. Maar alles wat je lekker vindt kan er in. Bietjes, tomaatjes, komkommer, sla, boerenkool, appel, blauwe bessen.. You name it! Proost!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *