Biologische Naanbrood Pizza

Tempel van salade
4 mei 2016
Is jouw milt-energie laag?
25 mei 2016
Show all

Wie is er nou niet gek op pizza? Alleen jammer dat pizza altijd zo’n calorieën bom is en je niet goed weet wat er allemaal in zit als je ‘m kant en klaar koopt. Bij deze pizza komen er alleen maar voedzame en lactosevrije bestanddelen aan te pas en is ook nog eens heel makkelijk te maken!

Tijdsduur: +/- 20 min

Ingrediënten:

  • Biologisch spelt-naanbrood van de Ekoplaza (of zelf maken)
  • 200 gram duurzaam gevangen zalm van de visboer
  •  Zakje rucola
  •  1 kuipje Arla lactofree roomkaas
  • Biologische gesneden kastanjechampignons
  • Peper
  • Kokosolie

Naanbrood pizza

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden en als de oven voorverwarmd is bak de naanbroden in ongeveer 8 min gaar. Bak ondertussen vast de gesneden kastanjechampignons in een beetje kokosolie. Haal de broden uit de oven en besmeer ze met de roomkaas. Verdeel daar bovenop de zalm en de gebakken kastanjechampignons. Als laatste een beetje peper en de rucola er bovenop en klaar is de overheerlijke pizza!

Comments are closed.