De wet van aantrekking, mijn fiets, geld en de liefde

Hoe Netflix oude stukken kan triggeren
14 februari 2017
Vrij van angst
24 april 2017
Show all

Al 5 jaar stond mijn oude roze halleluja-fiets voor de deur zonder meegenomen te worden. En ineens was ‘ie weg. Wat is er gebeurd?

Een paar dagen ervoor had de gemeente labels gehangen aan fietsen die volgens hen een wrak waren. Zo ook aan die van mij. Als de fiets er 2 weken later nog steeds zo bij stond, d.w.z. niet opgeknapt, zouden ze ‘m meenemen naar het fietsdepot. 2 dagen later wil ik mijn fiets pakken om naar een afspraak te gaan, maar hij is weg! Verbaasd keek ik om me heen. Huhhh? Die andere fietsen stonden er nog met het label eraan. De 2 weken waren nog niet verstreken. Hoe dan?! Ik keek op de website van het fietsdepot, daar zetten ze foto’s van alle ingenomen fietsen op, niks. Gebeld naar het depot en ze zeiden: ‘nee hoor, hier is ‘ie niet, die is waarschijnlijk gestolen.’ Ik dacht hoe is het mogelijk! En tinggg een lampje! Toen ik het label aan mijn fiets zag, zond ik de gedachte uit: ‘ze gaan m’n fiets meenemen, ze gaan m’n fiets meenemen!’ And so they did! Alleen het was iemand anders.

De wet van aantrekkingskracht. Wat je gedachten (=energie) uitzenden, trek je aan. Je gedachten werken als een magneet. Alles wat je uitzendt, daar ontvang je meer van. Meer van hetzelfde.

Het klinkt heel simpel. Het kán ook simpel zijn. Maar er zijn wel een paar kanttekeningen. Want waarom ontvang ik geen geld als ik dat uitzend? Waarom komt de liefde van je leven niet terwijl je het heel graag wilt? Dat ga ik uitleggen.

Geld ontvangen, wat kan dit blokkeren

Op het gebied van geld zijn er een hoop oordelen. Veel geld hebben kun je de stempel slecht of crimineel hebben gegeven. Wat als negatief voelt. En dat blokkeert. Als je geld als energie ziet en geld is liefde (Maartje Koper is hier erg in gespecialiseerd, je kunt haar vinden op FB) dan is de energie van geld heel anders.

Je kunt wel denken: ‘ik wil geld’, maar het gaat bij de wet van aantrekking om de energie die erachter zit. Als je in feite tekort hebt aan geld en denkt ik heb geld nódig, dan trek je dus nóg meer tekort aan. De vorm van tekort kan alles zijn. Verkeersboetes zouden daar een voorbeeld van kunnen zijn.

Ook energieën en geld-blokkades uit dit en vorige levens spelen mee. Heb je (toen) in schaarste geleefd door bijvoorbeeld oorlog en had je niets, dan kun je die energie van tekort nog steeds bij je dragen. Dus het is eerst zaak om je van deze energieën, oordelen en blokkades te ontdoen. Daar kan ik je bij helpen uiteraard. Ik spoor ze zo voor je op en heal ze met liefde. ? Je kunt altijd een gratis kennismakings-sessie komen doen via Skype of telefoon.

Ook de energie van je eigenwaarde speelt een rol. Je trekt aan wat je jezelf waard vindt. Vind je jezelf (onbewust) niets of niet veel waard, zal je diezelfde energie aantrekken. En geld is liefde. Weinig liefde voor jezelf is dan dus weinig geld voor jezelf.

En als je wel een hoog salaris verdient en nu denkt dit geldt dus niet voor mij, dan wil ik je attent maken op je uitgave-gedrag. Als alles dat binnenkomt elke maand snel op is door onnodig shoppen of andere uitgaven, heb je net zo goed niets meer over, oftewel tekort.

Dan nog je gezondheid. Als je ongezond eet en je bent ziek, dan heb je minder energie en ben je niet je meest positieve zelf. Dan baal je van je lichaam dat op dat moment niet meewerkt. Je kunt in een negatieve spiraal zitten. Positieve gedachten over je lichaam en jezelf is liefde en dat trekt weer dezelfde energie geld (=liefde) aan. Dus: be fashionably healthy ❤

De liefde

Vraag: Maar waarom werkt het dan niet als ik zo graag een man/vrouw/liefde in mijn leven wil en dat ook uitzend?

Dat komt op hetzelfde neer als bij geld eigenlijk. Als je iets te graag wilt, zit je in de energie van afhankelijkheid. Het is er namelijk niet. Je hebt het nodig en dat creëert dus de energie tekort, daarom trek je hier ook tekort aan. Namelijk tekort aan een man of vrouw.

Ook kun je je afvragen waaróm je zo graag liefde wilt. Wat heb je gemist in je leven? Maar dat is een onderwerp voor een volgende blog.

Ok, wat je dus het beste kunt doen is denken/zeggen: ‘Ik héb een leuke man/vrouw/de liefde van mijn leven aan mijn zijde’. Een gedachte is energie dus de energie die je uitzendt, verandert met de woorden als je deze verandert van ‘ik wil’ naar ‘ik heb’. De energie die je dan uitzendt, trekt dan meer van hetzelfde aan. In dit geval een leuke man/vrouw. (maar natuurlijk ook voor geld en andere dingen). Ooit wel eens gedacht waarom je als je éindelijk een leuke relatie hebt, dat je dan pas veel leuke mannen/vrouwen ontmoet?! Dan heb je daar nu ook gelijk antwoord op ?

Alles wat je achterna rent, rent van jou weg!

Hoe dankbaarder je bent, des te meer je aantrekt. Positiviteit trekt positiviteit aan. Als je continue klaagt, kun je dus meer negativiteit op je pad verwachten. Begin je dag goed met een gedachte van iets waar je dankbaar voor bent, zo kun je nooit met je verkeerde been uit bed stappen ? Of sluit elke dag af met bedenken waar je dankbaar voor bent op dat moment. Klein of groot, dat maakt niet uit. Je ontspant gelijk, dus je zult ook nog sneller in slaap vallen. Win-win!

Have a beautiful day! ❤

Liefs Jenske

Voor vragen of het maken van afspraken mail me gerust:

 

Comments are closed.