Dieren, het zijn af en toe net mensen!

Mijn tweelingziel #1
15 januari 2017
Hoe Netflix oude stukken kan triggeren
14 februari 2017
Show all

Fashionably Healthy Pets!

Dat dieren emoties en gevoel hebben is niet altijd te merken maar wel bekend bij velen. Maar dat er fysieke problemen kunnen ontstaan bij je huisdier die zich door deze emoties precies zo kunnen uiten als bij mensen weet niet iedereen.

Emotionele blokkades

De laatste tijd melden zich steeds meer baasjes met een huisdier bij me omdat ze niet begrijpen waarom het zo angstig of agressief reageert vanuit het niets. Het grappige is: bijna elke dier die ik bekijk heeft zulke blokkades. De baasjes voelen vaak onbewust aan ik ze kan helpen. Doordat het goed voelt of doordat ik in het hoofd kom.

Dieren kunnen ook een voedingsintolerantie hebben. Dat verklaart in dit geval de jeuk die vaak opvalt (zonder vlooien). Meestal komt een intolerantie voort uit een emotioneel probleem in de darmen. Net als bij mensen. Het niet los kunnen laten van een broertje uit hetzelfde nest, een vriendje/ander dier waar hij mee samenleefde die plots wegvalt. Dit kan dus darmblokkades veroorzaken.

Er kan zoveel spelen bij een geliefd huisdier en we weten allemaal dat je zo goed mogelijk wilt helpen zonder dat ze lijden. Dierenartsen vragen vaak veel geld voor een consult, bloedtests en andere dingen. Vaak ben je dan niet veel verder. Ik zal de laatste zijn om te zeggen dat je niet naar een dierenarts moet gaan hoor. Als ik in zo’n reading zie dat dat nodig is, zal ik dat ten alle tijden zeggen. Maar van emotionele blokkades weten zij vaak niets 😉

Daarom heb ik deze therapie ontwikkeld. Je hoeft je huisdier nergens mee naar toe te zeulen in een mandje in de auto, geen stress. Ik heb alleen nodig: de hulpvraag de naam en een foto omdat ik graag zie en wil weten over welk beestje het gaat.

Reading

Wil je graag weten waarom je huisdier ineens fysiek achteruit gaat? Bepaald gedrag vertoont? Stress, bang, onverwachts agressief, dat ze ineens aan banken en behang krabben? Op rare plekken buiten de kattenbak hun behoefte doen? Reageert hij/zij ineens anders op voeding? Zijn ze ineens aanhankelijker? Het kan van alles zijn!

Prijs consult incl. healing op afstand: €47,-

Voor een afspraak of bij vragen, mail gerust!

 

Comments are closed.