Mijn tweelingziel #1

Lactose-vrije pannenkoekjes
1 juni 2016
Dieren, het zijn af en toe net mensen!
19 januari 2017
Show all

Mijn tweelingziel #1

Ik wil jullie vertellen over de ontmoeting van mijn tweelingziel en wat ik daarin allemaal tegenkwam en los kon laten. Anderhalf jaar voor de ontmoeting met mijn tweelingziel wist ik al dat er een ontmoeting zou gaan plaatsvinden. Het hele fenomeen tweelingziel kende ik op dat moment nog niet. Wel zag ik iemand met blond haar, blauwe ogen en dat ik hem in de maand mei zou gaan ontmoeten via een bepaalde dating-site. Dat was best heel gek, want bij de dates die er plaatsvonden in die periode dacht ik: ‘is dit die blonde man die ik gezien heb?’ Nu weet ik dat je het wel weet als het zover is.

Een jaar voor de ontmoeting met mijn tweelingziel in de maand mei kreeg ik een relatie met iemand met donker(blond) haar en bruine ogen. Op dat moment dacht ik niet van nee dit gaan we niet doen, want ik wacht op een blonde man. Dit voelde op dat moment goed. Het liep zoals het liep. Achteraf gezien heeft dit zo moeten zijn, want dit bleek een karmische relatie te zijn waarbij nog een aantal dingen uitgewerkt moesten worden.

Een karmische relatie kenmerkt zich door:

  • Veel heftigheid in korte tijd
  • Dwingende energie
  • Je reageert heftiger dan normaal op de ander, wat niet in verhouding staat tot
  • Gaandeweg ga je ‘anders’ naar je karmische partner kijken. Er valt langzaam maar zeker een sluier weg. Je vraagt je uiteindelijk af waarom je dit niet eerder hebt gezien.
  • Uiteindelijk ben je zo ‘wakker’ dat alles je in deze relatie als het ware tegen gaat staan. Je zwemt tegen de stroming in.
  • In een karmische relatie moeten er soms etherische koorden worden losgemaakt.
  • In een karmische relatie is vaak sprake van een emotionele verslaving. Het pijnlichaam heeft zich tijdens vele levens gevoed met negatieve energie. Je dient een vicieuze cirkel te doorbreken
  • Dit soort relaties eindige vaak heftig en definitief.
  • Kenmerkend voor een karmische relatie: Nadat het spanningveld is opgelost tussen jullie beide, sla je een totaal nieuwe weg in. Je pakt het dit keer écht anders aan

Heftig en kort was het zeker. Ik snap nu waarom ik zo ontzettend boos was in die tijd. Ik kwam erachter, nu ik dit werk doe, waarom het zo heftig was. Ik ging terug met mijn Connect&Release therapie en zag dat hij mij in één van die vorige levens heel vaak verkracht had en ik hem daardoor uiteindelijk om die reden vermoord had. OMG! Hoe heftig wil je het hebben. Deze koorden moesten duidelijk losgemaakt worden. En er was nog een reden dat wij even samen moesten zijn. Ik heb geleerd hoe het voelt als je je niet op een hoge frequentie verbonden voelt in een relatie. Zodat ik daar geen genoegen meer mee zou nemen vanaf dat moment. Deze relatie duurde inderdaad kort. Ik kan me nog herinneren dat iemand tegen me zei, hoe kon je daar nou intrappen, jij die alles aanvoelt. Ik volgde inderdaad mijn intuïtie, dit móest ik doorlopen en doormaken zodat al deze energie losgelaten kon worden. Niet heel fijn, maar uiteindelijk een bevrijding. Een paar maanden geleden kwam ik hem nog een keer tegen en ik merkte dat ik schrok. Terwijl ik dacht dat alles verwerkt was. Maar er zat nog een restje blokkades. Dit werd door een ontmoeting getriggerd, zodat het losgelaten kon worden. Inmiddels herken ik het gevoel. Die schrikreactie die oude pijn triggert. Dit gebeurt ook bij emotionele blokkades van mensen om je heen zoals familie en tweelingzielen.

Terug naar de tweelingziel. In datzelfde jaar ging ik om met iemand, en dat bewijst voor mij dat er mensen met een reden soms kort in je leven kunnen zijn om je iets mee te geven, zij vertelde me over haar tweelingziel en toen ik vroeg wat dat was stuurde ze mij een artikel door. Toen ik dat las kreeg ik huizenhoog kippenvel en dacht: ‘Wow, de volgende zal een tweelingziel zijn!’

Een paar maanden later raakte ik aan de praat met iemand op die bewuste dating-site, en dat contact verliep heel traag. Dat vond ik prima want ik was nergens aan toe op dat moment. We mailden af en toe tot dat frequenter werd. We hadden elkaar één keer telefonisch gesproken en dat was trouwens vrij bizar want ik hing op en dacht: het lijkt wel of ik mezelf aan de telefoon had! Me totaal niet bewust van het tweelingzielen-verhaal waaruit zou blijken dat het daadwerkelijk een deel van mezelf was. Goed, dus we wilden afspreken. Allebei hadden we drukke agenda’s en april lukte na veel pogingen echt niet. Het werd mei. Er ging een mini-lampje aan. Het zal toch niet..? En liet het weer los.

Begin mei, vlakbij de volle maan, was de eerste date. Ik wist toen nog niet dat deze ontmoetingen vaak op of rond speciale data plaatsvonden zoals volle maan, nieuwe maan of bijvoorbeeld dagen waarop de liefdes-energie hoger is dan anders. Door die energieën is de aantrekkingskracht nóg groter.

 

De date

We zaten in een wijnbar gezellig te praten en hij raakte per ongeluk mijn knie aan. EXPLOSIE, haha! Te bizar, die elektrische energie. En dan kom ik gelijk op het volgende. Ik hoor vaak dat het niks voor hen is, maar dat het toch gebeurd is met hun tweelingziel. Seks op de eerste date. Is dat nou nodig om het hier over te hebben? Ja, en ik zal uitleggen waarom. Voel je niet schuldig! Je intuïtie en het universum leidt je ertoe want door deze connectie van eenwording, het samensmelten naar 1 ziel, want dat ben je, 1 ziel gesplitst in twee lichamen, zorgt ervoor dat er een hele berg oude pijnen en blokkades getriggerd gaan worden. Waarom is dit zo van belang? Omdat na de eerste ontmoeting het weer een periode kan duren voor je elkaar ziet. Al dan niet door de angst, verdriet, boosheid dat (onbewust) naar boven komt en er dus iemand (tijdelijk) wegrent. Oftewel de ‘runner’ is. Het is niet in elke tweelingziel-relatie zo, maar volg dus je gevoel.

 

Vorige levens die invloed hebben op het nu

In 3 levens terug leefde ik op stand (de eerste stand) en keurden mijn ouders af om met mijn tweelingziel te zijn die een ‘gewone burger’ (de derde stand) was. Wat tot gevolg kan hebben dat de één zich minder voelt dan de ander in dit leven. Mijn ouders dwongen mij toen in dat leven om met een andere man te trouwen van dezelfde stand. Hierin werd ik onderdrukt op emotioneel en seksueel vlak en er was geen liefde.

M’n tweelingziel is nog steeds zielspijn aan het verwerken hiervan. Ik zie zijn boosheid. Hij merkt hier naar eigen zeggen niets van. Maar tijdens een meditatie tijdens mijn healing-opleiding waar we soulreading gingen doen moesten we onze ziel visualiseren en kregen op dat moment door waar er nog een pijnstuk zat. Zodat we dat konden helen. Iedereen zag zichzelf op een bepaalde leeftijd. Want het ging om je eigen ziel. De ene persoon zag zichzelf op z’n 4e jaar waar nog iets geheeld moest worden, de ander zag zichzelf als 10 jarig kind. Maar wat zag ik tot mijn verbazing en totaal onverwachts?! Ik zag mijn tweelingziel. Wat in feite ook mijn eigen ziel is. Een ziel in tweeën gesplitst. Ik zag allemaal zwaarden door hem heen. Die zaten daar metaforisch door de pijn die ik hem gedaan had door met een andere man te (moeten) zijn. Ik spreek hem nog regelmatig op vriendschappelijke wijze en dan hebben we het soms over dates in ons leven. De laatste keer dat we weer contact hadden voelde dat de boosheid er niet meer was tot ik vertelde over een nieuwe ontmoeting/man, eigenlijk vraagt hij er nooit om en dat snap ik nu want dat raakt hem (onbewust) door die oude pijn die er nog zit. Nu zie ik weer de boosheid.

Wat de gedwongen relatie bij mij veroorzaakt heeft wat in dit leven nog doorspeelde is benauwdheid in relaties want bang om in een liefdeloze relatie te zitten, niet tegen dominante mensen kunnen, moeite hebben met seks met iemand waarvan ik niet hield (of liever gezegd niet dácht te houden, maar dat vertel ik binnenkort in een andere blog over bindingsangst), heel erg zelfstandig zijn en het tegenovergestelde van een golddigger; ‘ik kan het allemaal zelf’. Dat laatste zie ik zelf niet als iets negatiefs 🙂 De rest heb ik gelukkig allemaal kunnen healen en loslaten. Wat een verschil!

 

Verschil tussen zielspijn en blokkades

Zielspijn en blokkades kunnen heel erg hetzelfde voelen, alleen bij blokkades merkte ik dat deze sneller te healen waren. Toen mijn tweelingziel in het buitenland zat triggerde dat oude zielspijn van het afgescheiden en het niet samen kunnen zijn. Vreselijk voelde ik me. En niet tegen aan te healen!

De pijn bleef maar komen en hield niet op. Als je dit nooit ervaren hebt is het niet uit te leggen. De blokkades zijn inmiddels allemaal geheeld en het is echt zo dat je tweelingziel vanaf dat moment niet meer 24/7 in je systeem zit. Dat was in die periode echt bizar, ook al dacht ik niet aan hem, hij was er altijd, in mijn systeem, in dromen.

 

Snelste healing

Gelukkig ben ik inmiddels zo ver, want wat een (spirituele) groei maak je mee hierdoor, dat ik een methode heb die 30 x zo snel is om van blokkades en zielspijn af te komen. Ik zal even de verschillen uitleggen.

Als je na ontmoeting met je tweelingziel 3000 blokkades blijkt te hebben (dit verschilt uiteraard per persoon) en je zou niks met healing doen, ben je ongeveer 7 jaar bezig om dit te verwerken, met fysieke klachten van dien.

Als je wel healing zou doen zou de verwerking van alle oude pijnen ongeveer anderhalf jaar duren. Dit ligt uiteraard aan de frequentie van healing, als healer was ik in de mogelijkheid om elke dag te healen, dus de periode kan ook zeker langer duren.

Een clearing werkt echt super snel en kan gemiddeld 500 blokkades per sessie aanpakken. Dus reken maar uit! Je frequentie stijgt snel, blokkades laat je snel los en wat er dan gebeurt… ja misschien kom je wel samen! Omdat er dan niks meer in de weg staat. Maar dat ligt er helemaal aan wat er afgesproken is voor jullie incarnatie en wat er bijvoorbeeld nog nodig is voor de groei die je door mag maken samen. Het is dus niet altijd zo dat je samen komt. En die behoefte kan ook echt wegvallen als alle blokkades geheeld zijn. Maar ik zie wel dat er veel tweelingzielen gaan samenkomen dit jaar dus wie weet.. 😉 De world needs it: de liefdes-energie die daarbij vrijkomt!!

Ik help je graag en daarmee ook de wereld naar een hoger niveau tillen (=mijn visie). Qua frequentie, in je spirituele en persoonlijke groei. Wil je dit? En van al je blokkades en oude pijnen af? Maak dan een afspraak voor een clearing-consult. Of als je vragen hebt, mail me dan gerust.

Of als je meer wilt weten over het hoe, wat en waarom van en met jouw tweelingziel? Mail me gerust voor een tweelingziel-reading in mijn praktijk, via skype of e-mail.

Liefs Jenske

Bron karmische relaties:

Kenmerken soulmates, karmische relaties en tweelingzielen

Comments are closed.