Vrij van angst

De wet van aantrekking, mijn fiets, geld en de liefde
19 februari 2017
Afvallen dat niet lukt door verschillende energetische blokkades
3 juni 2017
Show all

Veel mensen dragen angsten bij zich zonder het te weten. Deze hebben zich opgeslagen in het celgeheugen sinds het moment van het ontstaan ervan en zitten eigenlijk in de weg. Of je je er nou bewust van bent of niet.

Angsten zijn van alle emoties het laagst in frequentie. Dus hoe meer je er hebt opgeslagen, hoe lager je frequentie is wat weer kan zorgen voor ascentie-symptomen zoals slecht slapen en oorsuizen. Je hebt angstblokkades maar ook angsten als littekens van de ziel die je bij je kunt dragen. Ontstaan in dit leven of in een vorig leven.

Voorbeelden van angsten:

  • Angst om iemand te verliezen
  • Verlatingsangst
  • Bindingsangst
  • Angst voor een bepaald dier, voorwerp of activiteit
  • Faalangst
  • Hoogtevrees
  • Contactvrees

Waarom loslaten?

Als we de angsten loslaten zal je vrij van je angst zijn, eventuele fysieke klachten verdwijnen en verlichting. Het is niet per definitie zo dat je fysieke klachten hoeft te hebben als je angsten bij je draagt. Maar als dit wel het geval is dan kunnen deze klachten ontstaan door de verzuring die de angst veroorzaakt. En deze verzuring heeft heel veel uiteenlopende klachten. Eczeem, migraine, benauwdheid, astma, COPD, schimmelinfectie, bacteriële infectie, nier- en urineweg, klachten zoals blaasontsteking etc.

Invloed op je leven

Angsten hebben sowieso een invloed op je leven. Of het nou onbewust is of bewust. Bijvoorbeeld jezelf opsluiten in je huis, geen relatie aan durven gaan, heel erg jaloers zijn in een relatie, je heel erg vastklampen aan iemand of onverklaarbare andere angsten.

Kinderen

Jonge kinderen hebben soms nog angsten bij zich uit vorige levens. Waar je dit aan kunt merken is als zij bijvoorbeeld eczeem hebben, onverklaarbaar bang zijn voor iets of onverklaarbare dingen voelen met als gevolg iets niet willen maar niet uit kunnen leggen waarom of plassen in bed/broek terwijl ze al zindelijk zijn.

Dieren

Ook dieren kunnen angst bij zich dragen. Vaak is het de aard van het beestje en zijn ze angstiger dan een ander. Vaak als ik een dierenhealing doe en er angst naar voren komt is dit in het begin van zijn/haar leventje ontstaan. Bijvoorbeeld te vroeg weggehaald uit het nestje. Maar later in het leventje kunnen er ook dingen voorvallen. Een ongeluk, een val. Dit kan angstblokkades veroorzaken en net als bij mensen ontstaat hier ook verzuring die jeuk kan veroorzaken door overmatige schimmelgroei in het lichaam, nierproblemen, blaasgruis etc. Zoals je ziet, angsten ben je beter kwijt dan rijk ? Ik help je graag met het healen of clearing van je angsten. Of die van je kind of dier.

Voor vragen of het maken van een afspraak, mail gerust!

Comments are closed.