Angsten overwinnen

Angst overwinnen met Fashionably Healthy

Heb je te maken met een bepaalde angst en wil je hier graag zo snel mogelijk van af? Een angst overwinnen doe je samen met Fashionably Healthy uit Den Haag. Ik bekijk waar jouw vrees vandaan komt en pak de oorzaak vervolgens aan door middel van clearing & healing. Zo zorg ik dat jouw blokkades doorbreken.

Wat is angst en waar komt het vandaan?

Het voelen van angst is zeker geen fijn gevoel. Deze bangheid herinnert jou tenslotte aan iets wat jij juist helemaal niet wilt ervaren. Angst is als het ware een stemming die je hebt zonder aanwijsbare reden. Daarnaast kan het gerelateerd zijn aan specifieke situaties. Denk bijvoorbeeld aan drukte, autorijden, intimiteit, vliegen of hoogtevrees. Vrees voor dieren of objecten komt eveneens vaak voor. Enkele voorbeelden hiervan zijn een spinnenfobie, een hondenfobie of een angst voor bruggen.

In principe kan het van alles zijn en het kan overal vandaan komen. Misschien heb jij in het vorige leven iets naars meegemaakt, zijn er al in je jeugd blokkades ontstaan, ben je misbruikt of zijn je chakra’s uit balans. Het vervelende is dat jij je totaal niet prettig voelt en last krijgt van verschillende symptomen zoals hartkloppingen, hyperventilatie, duizelingen of een drukkend gevoel op de borst.

Behandeling tegen jouw bangigheid

Een van de manieren om angst te overwinnen is deze angst behandelen. Dit kan door middel van mijn clearing & healing die ik onder meer kan inzetten als angsttherapie. Allereerst bekijk ik waar jouw angsten en blokkades vandaan komen, waarna we met clearing aan de slag gaan. Ik begeleid jou door je angst heen en help jou blokkades op te heffen en muren af te bouwen.

Kan er een klein deel toch nog niet helemaal losgelaten worden? Dan komt er healing aan te pas. Meestal kan ik met 1 sessie al duizenden blokkades verhelpen. Doorgaans zijn er zo’n 3 à 4 behandelingen nodig, maar dit is geheel afhankelijk van de persoon. Een angstbehandeling kost overigens € 189,- per keer en duurt ongeveer 1,5 uur. Hulp bij angst op afstand is tevens mogelijk.

Wil jij je angst overwinnen met behulp van Fashionably Healthy uit Den Haag? Bel naar 06-25341545 om een afspraak te maken. Via het contactformulier vraag je eventueel meer informatie op. Ik help jou los te laten.