Dierenhealing

Dierenhealing bij Fashionably Healing

Emotionele blokkades bij dieren? Dat komt zeker voor. Vandaar dat ik klaarsta met dierenhealing vanuit Den Haag om jouw beestje te helpen bij het oplossen van lichamelijke problemen. Ik bekijk waar de klachten vandaan komen en hoe deze het beste verholpen kunnen worden.

Blokkades verhelpen bij dieren

Alle dieren hebben gevoelens en emoties, al zijn deze vaak niet te herkennen. Juist omdat ze deze vaak niet goed kunnen uiten, is het zo dat ze last krijgen van fysieke problemen. Denk bijvoorbeeld aan agressie, stress, angst, jeuk en niet willen eten. Dit soort klachten kunnen allen het gevolg zijn van nare situaties die het beestje heeft meegemaakt en die later tot uiting komen. Zo kan het diertje vroegtijdig uit het nest zijn gehaald of kan zijn maatje overleden zijn. Vaak leidt dit tot voedingsintolerantie die door darmblokkades wordt veroorzaakt. In dat geval raad ik aan welke voeding je beter wel en niet kunt geven. Tussendoor neem ik contact met je op om te kijken of mijn dieet aanslaat.

Doorgaans komen de baasjes bij mij terecht omdat het goed voelt of doordat ik plotseling in hun hoofd verschijn. Ze voelen meestal onbewust aan dat ik ze kan helpen door middel van dierenhealing. Want wie wil zijn dierenvriend nu niet zo goed mogelijk laten helpen zonder dat deze hoeft te lijden?

Healing op afstand

Op afstand kan ik al zien wat er met jouw dier aan de hand is. Stuur de hulpvraag, de naam en een foto naar mij toe en ik zal met mijn healing op afstand blokkades proberen op te heffen. Dit is overigens een groot voordeel, aangezien je je huisdier niet in een mandje hoeft te stoppen en nergens mee naartoe hoeft te zeulen. Daarbij ben ik een stuk goedkoper dan dierenartsen en zorg ik voor een net zo goed resultaat.

Vaak is een sessie van een uur al genoeg om problemen te verhelpen. Eventueel kunnen we ook kortere sessies inplannen om per afspraak een andere blokkade aan te pakken. Een reading of healing voor dieren kost € 47,- per consult.

Interesse in de dierenhealing van Fashionably Healthy uit Den Haag? Neem contact met mij op door te bellen naar 06-25341545 of door het contactformulier in te vullen. Ik sta je spoedig te woord.