Healing

Clearing & healing bij Fashionably Healthy

Fashionably Healthy staat voor je klaar wanneer je op zoek bent naar een effectieve wijze om blokkades in het lichaam op te heffen en om weer volledig in balans te komen. Dit door middel van clearing & healing vanuit Den Haag. Bij mij in de praktijk of op afstand ga ik op zoek naar een oplossing om muren af te bouwen en om klachten te laten verdwijnen.

Het verhelpen van emotionele blokkades

In principe kan ik op elke plek van het lichaam als healer te werk gaan. Hierbij maak ik gebruik van handopleggingen om het healen zo goed mogelijk door te voeren en om een einde te maken aan jouw emotionele blokkade. Ik kijk waar de blokkade vandaan komt en ga vervolgens op zoek naar een passende oplossing. Zo kun je in je vorige leven iets ernstigs hebben meegemaakt of ben je al bij je geboorte of in je jeugd getraumatiseerd geraakt. Op jonge leeftijd kunnen we tenslotte lastig onze emoties uiten en problemen uit het vorige leven verdringen we meestal. Vaak kunnen klachten ook een gevolg zijn van vitaminetekort, een te lage miltenergie of chakra’s die uit balans zijn. Op den duur kunnen er daardoor angsten, slaapproblemen, darmblokkades, longblokkades, miltblokkades, rode vlekjes, pukkeltjes en andere complicaties ontstaan.

Bij obstipatie houdt je letterlijk iets vast wat je los moet laten. Dit kan tevens zorgen voor voedingsintolerantie met klachten waaronder jeuk, een loopneus, gewichtstoename en vermoeidheid. Een blokkade in de longen (ontstaan door verdriet) veroorzaakt overigens moeheid. Daarnaast zorgt een miltblokkade (ontstaan door afwijzing) voor een vertraagde stofwisseling, aankomen of niet kunnen afvallen, drang naar suiker en het vasthouden van vocht. Rode plekjes en pukkeltjes in het gezicht zijn daarbij het gevolg van afvalstoffen die je lichaam niet goed kan afvoeren. Deze problemen zijn allen te verhelpen met mijn clearing & healing die geïnspireerd is op de Access Consciousness. Mijn behandeling is eveneens geschikt als hulp bij het ontmoeten van jouw tweelingziel.

Over de behandeling

Voorafgaand aan de clearing & healing kan ik precies zien hoeveel blokkades er in jouw lichaam zijn. Aan de hand daarvan kan ik bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Het gemiddelde ligt op 3 à 4 sessies, waarin ik vrijwel elke emotionele blokkade kan opheffen. Doorgaans duurt een behandeling 1,5 uur en de prijs ligt op € 189,- per sessie. Allereerst hebben we een inleidend gesprek waarin ik je meer vertel over je blokkades. Hierna gaan we met de clearing aan de slag en help ik jou door de klachten heen te praten.

Blijft er toch nog een blokkade over? Dan ga ik verder met een stukje healing. In sommige gevallen is voedingsadvies van belang om gezondheid en weerstand op te bouwen. De behandeling vindt meestal plaats in mijn praktijk in Den Haag. Indien gewenst is healing op afstand via Skype of de mail tevens mogelijk. Wel heb ik hiervoor een juiste voornaam, achternaam en geboortedatum nodig.

Neem voor meer informatie contact op met Fashionably Healthy door te bellen naar 06-25341545 of door het contactformulier in te vullen. Via een van de wegen kun je evengoed een afspraak maken. Ik help je weer in balans te komen.