Over Jenske

Na een zoektocht van bijna 20 jaar om gezond te worden, me weer lekker te voelen en in balans te komen, dacht ik: ‘Dit moet toch sneller kunnen?!’ Ik wil de kennis die ik in al die tijd heb opgedaan graag delen. Want ik weet dat er meer mensen zijn die zich ziek en slecht voelen, allerlei kwaaltjes hebben en/of zich onbegrepen voelen door artsen. Als ervaringsdeskundige weet ik wat je doormaakt. Het kan behoorlijk frustrerend zijn.

Achtereenvolgens kreeg ik Pfeiffer, een whiplash, astma, de ziekte van Lyme, wederom Pfeiffer, een suikerintolerantie en als laatste fibromyalgie. Telkens weer dacht ik: wat nu weer en waarom?! Maar toch begon ik bij elke diagnose opnieuw te vechten. Ik keek naar de oplossing i.p.v. het probleem.

Door het gaan eten van gezonde voeding zonder het gebruik van pakjes, zakjes, toevoegingen van suikers, slechte E-nummers i.c.m. het wegwerken van blokkades en trauma’s is het me gelukt! Ik heb geen pijn meer, m’n stofwisseling is versneld, ik heb geen slaapmedicatie en astma-inhalator meer nodig, m’n weerstand is weer goed, ik sport weer, en ik voel me super energiek! Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe gelukkig ik me daardoor voel! Healthy ever after!

Jenske Moermond