Recensies

Caroline


Na een aantal pittige emotionele jaren eindelijk weer de ruimte voor mezelf te hebben gekregen, was het voor mij de tijd de extra kilo's eraf te gooien wat ook snel lukte, maar dat restje vet op mijn buik hè en waarom blijft mijn haar nou uitvallen....was net aan het overwegen om te kiezen voor traditionele Chinese Geneeswijze, kwam daar  Jenske's ( ik kende Jenske al van een spiritueel weekend) bericht binnen om tekorten en blokkades te laten meten en wist meteen dat ik dat bij haar moest doen. Bam..dat waren er nogal wat, mineralen, vitaminen en celzouten meteen aangeschaft en 2 emotionele blokkades laten behandelen. Leuk te vermelden dat ik de eerste nacht hierna mijn buikvet zou reduceren, ik heb de hele dag hardop gelachen om de 1,2 kg de eerste nacht en na de tweede was dat 1,8 kilo en dat is er nu zo,n 5 weken later nog steeds af, eindelijk het gewicht weer van 12 jaar geleden. Ik was zo enthousiast dat ik mijn beide dochters, schoondochter en kleinkinderen ook op een"check" heb getrakteerd, ook  hier kwam heel veel uit....ik voel me een geliefd kind van het universum met Jenske als telefoonlijn met "boven"voor het juiste recept. Liefs Caroline

Hedy Riesewijk


Jenske wist mij dingen te vertellen over mijzelf die zij onmogelijk kon weten. Bepaalde gebeurtenissen of gevoelens wist zij te benoemen zonder voorinformatie. En dit alles op een hele respectvolle en betrokken manier. Na de healing merkte ik een duidelijk verschil. Ik voelde me relaxter en lekkerder in mijn vel. Ook voelde ik me minder "borrelen". Ik kom meer hebben zonder frustratie te voelen. Ik kan Fashionably Healthy zeker aanbevelen.

Ronald Kallasingh


Jenske is een spontane, positieve vrouw en na een kort gesprek kwam ik erachter dat ze mij op de goede weg hielp met haar aanwijzingen om met de chronische aandoening beter om te kunnen gaan. Ook heb ik door haar ervaren dat ik meer in balans ben en meer rust kan vinden.

Vanessa Roon


Ik word altijd erg blij van Fashionably healthy. Een paar keer ben ik nu bij Jenske geweest en het is zeer prettig om naar haar toe te gaan. Ze neemt echt de tijd voor je en biedt een luisterend oor naast haar fijne behandeling. Ze heeft veel moois bereikt in de relatief korte tijd dat ze de praktijk is gestart! Ga zo door en ik hoop dat menig mens ook heel blij met je zal zijn.

Marlene Gomes


Ik vind Jenske als persoon oprecht en empathisch. Ze heeft een fijne en kalmerende stem om naar te luisteren waardoor je tot rust komt. Ik had het consult op afstand en de uitslag bespraken we telefonisch. Ze wist blokkades te detecteren uit m'n kindertijd en met de healing daarvan met haar zuiverende energie voelde ik me licht en er viel gewicht van m'n schouders. Bizar dat de oude emotionele blokkade die blijkbaar fysieke klachten gaf nu weg is. Heerlijk!

Anoniem


Wat een bijzondere ervaring... Heftig en helend tegelijk. Heel veel dingen die op hun plekje zijn gevallen. Nog een hoop te verwerken en hard aan de slag. Jenske is heel integer en gaat uit van het geheel. Ik ben erg rationeel ingesteld en begrijp er helemaal niets van, maar het werkt (healing) en mijn lijf heeft letterlijk al een hoop dingen losgelaten. Tijd voor de verbinding van hart en hoofd. Jenske begeleidt je tot het is opgelost en geeft tips en adviezen. Wat een ervaring en zeer tevreden!!