Slaapproblemen oplossen

Slaapproblemen oplossen dankzij Fashionably Healthy

Slapeloosheid is een vervelend fenomeen dat jouw gehele lichaam en geest uit balans brengt. Slaapproblemen oplossen is daarom van groot belang om verdere klachten te voorkomen. Fashionably Healthy helpt jou om een goede nachtrust te ontwikkelen door middel van clearing & healing.

Het ontstaan van slapeloosheid

Slaapproblemen zijn vaak het gevolg van een opstapeling van emotionele blokkades. Deze blokkades zijn vaak vanuit de kindertijd al opgeslagen in je systeem en kunnen tevens uit een vorig leven afkomstig zijn. Zodra je ouder wordt, gaan deze emoties zich uiten in fysieke problemen zoals niet kunnen slapen en doorslaapproblemen. Hoe meer blokkades, hoe lager je frequentie. Indien jouw vibratie lager is dan de vijfde dimensie (de frequentie van de aarde), zal je veel last hebben van de maan en poortdagen. Dit resulteert in niet kunnen slapen, tussendoor wakker worden, een moe gevoel en andere lichamelijke klachten.

Daarbij heb je verschillende organen waar blokkades kunnen voorkomen. Elk meridiaan in een orgaan is op een ander tijdstip actief. Denk bijvoorbeeld aan een longblokkade – die overigens vaak met verdriet te maken heeft. Deze is voornamelijk tussen 03:00 en 05:00 uur actief. Wanneer hier stagnatie in zit, lijkt het alsof er een opstopping in je lichaam plaatsvindt. Hier word je vervolgens wakker van.

Wat te doen tegen slapeloosheid?

Vraag jij je weleens af: wat te doen tegen slapeloosheid? Voor een goede nachtrust moet je bij Fashionably Healthy zijn! Met mijn clearing & healing heb ik een succesvolle hulp bij slaapproblemen gecreëerd, waarbij ik zorg dat jouw blokkades verdwijnen. Op deze manier kom je op hetzelfde frequentieniveau als de aarde, waardoor je beter zult slapen. De behandeling voor slaapproblemen oplossen is niet alleen toe te passen in mijn praktijk in Den Haag, maar ook op afstand.

Al voordat we beginnen zie ik hoeveel emotionele blokkades zich in een orgaan bevinden. Ik vertel je hier meer over en ga vervolgens met de clearing aan de slag. Bij dit deel help ik je om emoties los te laten en om de door jou opgebouwde muur te vernietigen. In 1 sessie verdwijnen er vaak al duizend opstoppingen. Het aantal behandelingen is afhankelijk per persoon, maar ligt doorgaans op 3 à 4 sessies van ongeveer 1,5 uur per stuk. Per behandeling betaal je € 189,-. Een vitaminetekort of een voedingsintolerantie kunnen eveneens een rol spelen. In een van deze gevallen voorzie ik je van passend voedingsadvies om klachten aan te pakken.

Slaapproblemen oplossen met de hulp van Fashionably Healthy? Maak een afspraak door te bellen naar 06-25341545. Meer informatie vraag je op via het contactformulier. Ik help je weer goed te slapen.