Tweelingzielen

Tweelingzielen als spirituele partners

Fashionably Healthy uit Den Haag staat voor je klaar wanneer je meer wilt weten over tweelingzielen of hulp voor of na de ontmoeting met je tweelingziel wenst. Mijn doel is om jou het fijne gevoel van eeuwige verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde te laten ervaren die jij voelt voor jouw spirituele partner.

Wat is een tweelingziel?

Een tweelingziel is een ziel die in tweeën is gesplitst en in twee verschillende lichamen terecht is gekomen. Een ontmoeting met jouw zielsverwant is enorm bijzonder. Het is net alsof het zo moest zijn. Daarbij heb je het gevoel alsof je jezelf ontmoet en in de spiegel kijkt. De liefde zit tot diep in het hart en op zielsniveau zijn jullie enorm sterk met elkaar verbonden, waardoor jullie samen als het ware één zijn. De tweelingzielenontmoeting versnelt levenslessen en zorgt voor een versterking van elkaars lichtenergie. Zo kun je jezelf spiritueel verder ontwikkelen en zelfliefde ontwikkelen. Je leert het verlangen naar liefde los te laten, zodat je beseft dat jij zelf liefde bent. Op deze manier benader je de wereld vanuit een onvoorwaardelijke liefde en beïnvloed je anderen. De frequentie van de aarde verhoogt overigens zodra de tweelingzielen samenkomen. Dit brengt als resultaat dat de wereld positief verandert.

Wel is het zo dat tweelingzielen niet altijd op elkaar lijken, maar ook erg van elkaar kunnen verschillen. Dit door verschillen in ontwikkeling en in andere levenslessen. Daarnaast kunnen er blokkades worden opgerakeld vanuit vorige levens. Hierdoor ontstaan heftige botsingen die je eerst dient op te heffen.

Clearing & healing als ondersteuning

Door emotionele blokkades op te heffen die omhoog komen na de hereniging, zal jij jezelf beter kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen helpen. Vandaar dat ik klaar sta met mijn clearing & healing om je hierbij te helpen. Wil je jouw tweelingziel herkennen, jouw tweelingziel ontmoeten of jouw tweelingziel voelen op afstand? Ook hierin kan ik je begeleiden. Ik zorg dat jij vertrouwen hebt in je gevoel en los kunt laten. Alleen op deze manier zal jij vertrouwen hebben en je gevoel kunnen volgen. Daarbij is het zo dat ik je niet precies kan vertellen waar je zoeken moet, maar wel hoe je naar tweelingzielen zoeken moet. Bovendien is mijn behandeling effectief wanneer je jouw zelfliefde na de ontmoeting verder vorm wilt geven. Eén sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 189,-.

Indien gewenst is een reading op afstand eveneens mogelijk. Binnenkort bied ik je zelfs een audio met clearingsessies die je voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Het is niet zo dat ik je een tweelingenzielentest aanbied, maar met mijn advies, begeleiding en ondersteuning stuur ik je wel de juiste richting op.

Fashionably Healthy uit Den Haag inzetten voor ondersteuning of begeleiding op het gebied van tweelingzielen? Bereik mij door te bellen naar 06-25341545 of door het contactformulier te gebruiken. Met mijn hulp durf je los te laten en op je intuïtie te vertrouwen.